Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden Kanaaleilanden
Type vakantie 

Onderstaande tekst gebaseerd is op 2018. Deze informatie wordt geupdate zodra de nieuwe brochure (medio december)
uit is.
Voor meer informatie of het maken van een voorreservering, kunt u contact opnemen met uw reisburo of met Sunair.Kanaaleilanden
Tijdens deze 15-daagse reis maakt u kennis met alle facetten van de Kanaaleilanden. In dit programma start u uw reis in een rustige landelijke omgeving en reist u langzaam maar zeker naar de gezellige levendigheid van de stad.

De reis begint met verblijf aan de zuidkust van Guernsey met magnifieke vergezichten en schitterende kustlijnen. Vervolgens reist u naar het kleine eiland Sark. Als we Guernsey beschouwen als pittoresk, dan mogen we Sark zeker beschouwen als de overtreffende trap van pittoresk. Dat zult u onmiddellijk ervaren wanneer u voet op het eiland zet. In het voor- en naseizoen zult u betoverd zijn door de schoonheid van de natuur en de stilte. In het hoogseizoen zult u allereerst een ongewone ‘drukte’ ervaren. Een bedrijvigheid die wordt veroorzaakt door mensen die druk in de weer zijn, want auto’s zijn er niet op Sark. Dat geeft uw verblijf wel een bijzonder tintje.

Na uw vertrek uit Sark verblijft u enkele dagen in St. Peter Port, de hoofdstad van Guernsey. Een klein stadje met een sfeervol en deels autovrij centrum. Het is de meest populaire en levendige plaats op het eiland met volop uitgaansgelegenheden. Het laatste deel van uw reis is in Jersey. In Jersey heerst een mondiale sfeer. Het is een veelzijdig eiland met indrukwekkende kusten en de hoofdstad St. Helier ademt grootsteedse allure.

Deze individuele rondreis over de 3 Kanaaleilanden waarbij Guernsey, Sark en Jersey worden bezocht, is een zorgvuldig samengesteld programma voor gasten die kennis willen maken met de charme van de Kanaaleilanden.

Om u optimale vrijheid te kunnen garanderen wordt de rondreis uitgevoerd op basis van logies en Engels ontbijt. Zelf bepaalt u waar en wanneer u de overige maaltijden gebruikt. Bij elk verblijf is er een aangename extra inbegrepen.
Guernsey, Hotel La Barbarie, 4 nachten:
Vanuit Rotterdam vliegt u rechtstreeks per Flybe/Blue Islands naar Guernsey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel La Barbarie, een sfeervol rustiek hotel met uitstekend restaurant, gelegen in een landelijke omgeving. U verblijft hier 4 nachten op basis van logies/Engels ontbijt. Op de eerste avond krijgt u een welkomstdiner aangeboden (exclusief drankjes).


Sark, Hotel Stocks, 2 nachten:
Uw transfer van het hotel naar de haven is geregeld en de boottickets ontvangt u ter plaatse. Na aankomst in de kleine haven van Sark, wordt u per tractor opgehaald en naar Hotel Stocks gebracht. U verblijft 2 nachten op basis van logies/Engels ontbijt in dit prachtige gastvrije hotel. U krijgt voor 2 dagen een huurfiets ter beschikking om het eiland op uw eigen tempo te verkennen. U zult ontdekken dat Sark een wereld op zich is waar de tijd lijkt stilgestaan te hebben.


Guernsey, Hotel Best Western Moores, 3 nachten:
Vandaag vaart u weer terug naar Guernsey om 3 nachten te verblijven in Hotel Best Western Moores Central in St. Peter Port. Het hotel bevindt zich direct aan de haven. Een transfer naar het hotel is daarom niet inbegrepen. U loopt in ca. 5 minuten naar het hotel. U verblijft hier op basis van logies/Engels ontbijt. Op de dag van aankomst krijgt u in het hotel een cream-tea aangeboden.
Als u zin heeft om het kleinste eiland Herm te bezoeken, biedt dit hotel de ideale basis. De boot naar Herm vertrekt vanaf de overkant van het hotel.


Jersey, Hotel The Inn, 5 nachten:
Vandaag vertrekt u per Condor Ferries naar Jersey. De terminal bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand van Hotel Best Western Moores Central.
In de haven in Jersey wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel The Inn, een uiterst comfortabel stadshotel met design uitstraling en een uitstekend restaurant. U verblijft hier 5 nachten op basis van logies/Engels ontbijt. U krijgt bij aankomst een £ 20,- p.p. dinervoucher, te besteden in het restaurant. Jersey ligt aan uw voeten en u kunt zelf bepalen wat u van het mooie eiland wilt zien. Vanaf het busstation in St. Helier vertrekken de bussen naar alle delen van het eiland. Maar u kunt ook een auto of een fiets huren, als u wilt.


Terugreis:
U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Jersey terug naar Rotterdam.

Vertrek: zaterdag

Charme van 3 eilanden prijzen overzicht
• vluchten per Flybe/Blue Islands naar Guernsey en terug vanaf Jersey, gebaseerd op Y-klasse
• 14 overnachtingen o.b.v. logies/Engels ontbijt: 4 x Hotel La Barbarie, 2 x Hotel Stocks, 3 x Hotel Best Western Moores Central, 5 x The Inn
• welkomstdiner excl. drankjes (dag 1)
• 2 dagen fietshuur in Sark
• cream-tea (dag 7)
• £ 20,- p.p. dinervoucher (Hotel The Inn)
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 15)
• transfer Guernsey hotel - haven (dag 5) en haven-hotel op Jersey (dag 10)
• overtocht per Sark Shipping v.v.
• overtocht per Condor Ferries Guernsey-Jersey


U verblijft in de hotels op basis van logies/Engels ontbijt. Onze lokale vertegenwoordiging is Engels sprekend. Per reservering ontvangt u van ons gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.
De grillige kustlijnen met soms indrukwekkende rotspartijen staan borg voor magnifieke vergezichten. Op de Kanaaleilanden kun je heerlijk eten. In Jersey en Guernsey vind je werkelijk een geweldig aanbod aan uitstekende restaurants en Engelse pubs. De invloed van de Franse keuken is overal duidelijk merkbaar, terwijl de sfeer in de pubs onmiskenbaar Engels is. De eilanden zijn niet groot, en stuk voor stuk een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Jersey en Guernsey. We noemen ze vaak in één adem en scharen ze gemakshalve onder één noemer. Toch ze zijn onderling zeer verschillend qua sfeer en karakter. Guernsey heeft zo’n authentieke eilandsfeer met hoofstad St. Peter Port, een hartveroverend pittoresk stadje. Op Jersey heerst in tegenstelling tot Guernsey een mondiale sfeer. Het is een veelzijdig eiland. De hoofdstad St. Helier ademt grootsteedse allure. Historie en idylle kennen zowel Jersey als Guernsey volop. Evenals indrukwekkende kusten en vergezichten. Beide eilanden zijn weliswaar niet groot, maar zo gevarieerd, en met zoveel bezienswaardigheden, dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Vrijheid, blijheid met de fiets of met de auto, die u gemakkelijk erbij kunt boeken. U kijkt uw ogen uit!

Wij hebben voor u een combinatie gemaakt op basis van goede 3-sterren hotels.


Deze rondreis is op basis van verblijf in zeer comfortabele stadhotels. Beide hotels beschikken over goede restaurants, maar even gemakkelijk loopt u de stad in om één van talrijke gezellige restaurantjes uit te proberen. U vindt alle keuze letterlijk ‘om de hoek’.

Zoek de verschillen prijzen overzicht
U vliegt met Flybe/Blue Islands vanuit Rotterdam naar Guernsey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel Best Western Moores in St. Peter Port. Hier verblijft u 4 nachten in het centrum van het lieflijke St. Peter Port. De haven ligt op enkele minuten loopafstand. Ideale basis om ook Herm en Sark te ontdekken, als u daar zin in krijgt, omdat deze eilandjes in de verte naar u lonken.


Op dag 5 vaart u per Condor Ferries van Guernsey naar Jersey. In Jersey wordt u opgewacht voor uw transfer naar Hotel The Hampshire. Bij aankomst in The Hampshire krijgt u tevens t/m 31 mei en vanaf 1 oktober, de eerste avond een diner (drankjes niet inbegrepen).


Terugreis: U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Jersey terug naar Rotterdam.

Vertrek: zaterdag


• vluchten per Flybe/Blue Islands naar Guernsey en terug vanaf Jersey gebaseerd op Y-klasse
• 4 overnachtingen op Guernsey
• 3 overnachtingen op Jersey
• overtocht per Condor Ferries
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 8)
• diner op de eerste avond in Jersey (behalve in de periode 1 juni t/m 30 september)
• transfer Jersey haven-hotel (dag 5).

Onze lokale vertegenwoordiging is Engelssprekend. Per reservering ontvangt u gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.


U verblijft in de hotels op basis van logies/Engels ontbijt. Onze lokale vertegenwoordiging is Engels sprekend. Per reservering ontvangt u van ons gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.
The Cliff en Town experience Er ligt een totaal andere wereld op anderhalf uur vliegen van Nederland: de Kanaaleilanden! Victor Hugo zei ooit: ‘Stukjes Frankrijk die in zee vielen en door Engeland werden opgeraapt’. Het eeuwenlange conflict tussen de Engelsen en de Fransen heeft op de eilanden talloze sporen achtergelaten en dit rijke verleden van de eilanden is terug in vele musea, prachtige landhuizen, granietstenen boerderijen en cidermolens en oude parochiekerken.

Omdat het kleinere eilanden zijn, kunt u ‘s ochtends een museum bezoeken en na de lunch lekker gaan wandelen, fietsen of zonnen. Want ook voor de actieve vakantieganger is er meer dan genoeg te doen!

De grote eilanden zijn Jersey en Guernsey. We noemen ze vaak in één adem en scharen ze gemakshalve onder één noemer. Toch ze zijn onderling zeer verschillend qua sfeer en karakter. Guernsey heeft zo’n authentieke eiland-sfeer met hoofstad St. Peter Port, een hartveroverend pittoresk stadje. Op Jersey heerst in tegenstelling tot Guernsey een mondiale sfeer. Het is een veelzijdig eiland. De hoofdstad St. Helier ademt grootsteedse allure. Om u te laten kennismaken met de veelzijdigheid van de 2 eilanden hebben wij voor u een combinatie gemaakt met het Hotel Saints Bay in Guernsey en Hotel The Inn in Jersey. Saints Bay heeft een spectaculaire ligging op de meest zuidelijke klif van Guernsey. Hotel The Inn is een uiterst comfortabel stadshotel in St. Helier met een design uitstraling. De overeenkomst tussen beide hotels is, dat zij een uitstekende keuken hebben. De chef in Saints Bay heeft het vak geleerd bij o.a. Gordon Ramsay.

In deze combinatie reis geniet u in het Saints Bay hotel op de dag van aankomst van een welkomst diner (drankjes niet inbegrepen). Daarnaast is het uiteraard bijzonder aantrekkelijk om natuur en stad te combineren. Beide elementen hebben absolute charme. Alle facetten in één reis.

Cliff en town experience - prijzen overzicht
Vanuit Rotterdam vliegt u met Flybe/Blue Islands naar Guernsey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel Saints Bay. Hier verblijft u 4 nachten op basis van logies/ontbijt. Op de dag van aankomst wordt u verwend met een diner. De andere dagen kunt u zelf Guernsey culinair ontdekken. Maar misschien beslist u wel om uw diner voor de andere dagen gewoon in Saints Bay te gebruiken. De keuze is aan u.


Op dag 5 heeft u een transfer naar de haven en vaart u per Condor Ferries van Guernsey naar Jersey. In Jersey wordt u opgewacht voor uw transfer naar Hotel The Inn. U krijgt bij aankomst een £ 20,- p.p. dinervoucher. U zult ervaren dat dineren in The Inn zeer de moeite waard is.


Terugreis: U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Jersey terug naar Rotterdam.

Vertrek: zaterdag


• vluchten per Flybe/Blue Islands naar Guernsey en terug vanaf Jersey gebaseerd op Y-klasse
• 4 overnachtingen op Guernsey in Hotel Saints Bay op basis van logies/ontbijt
• Diner in het hotelrestaurant op de dag van aankomst in hotel Saints Bay
• overtocht per Condor Ferries
• 3 overnachtingen op Jersey in Hotel The Inn op basis van logies/ontbijt
• £ 20,- p.p. dinervoucher
• transfer Hotel Saints Bay (dag 5)– haven
• transfer Jersey haven-hotel The Inn (dag 5)
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 8)

Onze lokale vertegenwoordiging is Engelssprekend. Per reservering ontvangt u gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.
Best of Both Worlds Als stoere wachters liggen deze stukjes Brits grondgebied voor de Franse kust; de Kanaaleilanden Jersey, Guernsey, Alderney, Sark en Herm. Het enorme verschil tussen eb en vloed maakt dat de eilanden twee keer per dag totaal van gedaante veranderen. Havens vallen droog, boten liggen op hun kant en op de stranden vindt u de meest uiteenlopende schelpdieren.

Historie en idylle kennen zowel Jersey als Guernsey volop. Evenals indrukwekkende kusten en vergezichten. Om de verschillen in de kusten van beide eilanden te ontdekken hebben wij voor u deze geweldige combinatie gemaakt.

Deze rondreis is op basis van verblijf in 2 kusthotels. Namelijk in Guernsey in Hotel Le Chêne, in een bosrijke omgeving vlakbij de klifpaden. En in Jersey in Hotel Pontac House, gelegen aan de zuidoost kust, waar het landschap indrukwekkend van gedaante wisselt.


Vanuit Rotterdam vliegt u met Flybe/Blue Islands naar Guernsey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Le Chêne. Hier verblijft u 4 nachten op basis van halfpension. Op de dag van aankomst wordt u verwend met een glas wijn als aperitief. Tijdens uw verblijf kunt u onbeperkt gebruik maken van de buitensauna en –jacuzzi. Tevens geniet u van een dag op Herm. Het hotel draagt zorg voor uw bootticket, het vervoer naar en van de haven en … een picknick-lunch voor onderweg.


Op dag 5 heeft u een transfer naar de haven en vaart u per Condor Ferries van Guernsey naar Jersey. In Jersey wordt u opgewacht voor uw transfer naar Hotel Pontac House. Hier verblijft u op basis van halfpension. Hier ontvangt u een 2-daagse buspas, waarmee u onbeperkt over het eiland kunt reizen.

Best of both worlds - prijzen overzicht
Terugreis: U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Jersey terug naar Rotterdam.

Vertrek: zaterdag


• vluchten per Flybe/Blue Islands naar Guernsey en terug vanaf Jersey gebaseerd op Y-klasse
• 4 overnachtingen op Guernsey in Hotel Chêne op basis van halfpension
• 1 dag naar Herm inclusief transfers en picknick-lunch
• wellness-pas voor 4 dagen in Le Chêne
• glas wijn op dag van aankomst
• overtocht per Condor Ferries
• 3 overnachtingen op Jersey in Hotel Pontac House in een kamer met zeezicht op basis van halfpension
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 8)
• 2-daagse buspas
• transfer hotel-haven-hotel (dag 5).

Onze lokale vertegenwoordiging is Engelssprekend. Per reservering ontvangt u gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.
Chill out Channel Islands Niets moet, alles mag, heerlijk een weekje onthaasten in verzorgde gastvrije hotelletjes.

In Guernsey hebben wij gekozen voor Hotel Pandora. Een charmant verzorgd stadshotel, gevestigd in een historisch pand, hooggelegen in Hauteville in St. Peter Port. Vanuit de serre heeft u prachtig uitzicht over de stad en de haven. Vanuit Hotel Pandora kunt u alles ondernemen. Het busstation, waarvandaan alle bussen over het hele eiland vertrekken, bevindt zich op loopafstand van het hotel. Evenals de haven, waarvandaan de boten naar Herm en Sark vertrekken. Het pittoreske centrum van St. Peter Port, met haar deels voor verkeer afgesloten centrum, ligt letterlijk aan uw voeten. En wilt u het prachtige huis van Victor Hugo bezoeken, hoeft u slechts enkele huizen verderop in de straat te zijn.

In Jersey hebben wij gekozen voor Hotel Alhambra. Een klein gemoedelijk familiehotel met een guesthouse karakter in een rustige straat van St.Helier, waar gastvrijheid nog hoog in het vaandel staat.Vanuit Rotterdam vliegt u rechtstreeks per Flybe/Blue Islands naar Guernsey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel Pandora. U verblijft hier 3 nachten op basis van logies/Engels ontbijt.


Op dag 4 gaat u per Condor Ferries naar Jersey. Uw transfer vanaf het hotel naar de Condor terminal is geregeld. In de haven in Jersey wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel Alhambra. U verblijft hier 4 nachten op basis van logies/Engels ontbijt.
Tevens ontvangt u hier een 3-daagse buspas, waarmee u onbeperkt over het eiland kunt reizen.

Chill Out Channel Islands - prijzen overzicht
U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Jersey terug naar Rotterdam.

Vertrek: zaterdag


• vluchten per Flybe/Blue Islands naar Guernsey en terug vanaf Jersey, gebaseerd op Y-klasse
• 3 overnachtingen o.b.v. logies/Engels ontbijt in Hotel Pandora
• 4 overnachtingen o.b.v. logies/Engels ontbijt in Hotel Alhambra
• 3 – daagse buspas Jersey
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 8)
• transfer Guernsey hotel - haven (dag 4) en haven-hotel op Jersey (dag 4)
• overtocht per Condor Ferries Guernsey-Jersey
Levensgenieters en fijnproevers Jersey, Guernsey, Herm en Sark lenen zich uitstekend om het afwisselend actieve en relaxte met het bourgondische te combineren. U vindt er gezellige stadjes en dorpjes, interessante bezienswaardigheden, glooiende heuvels en woeste baaien met klifpaden, waar u heerlijk kunt wandelen. De keuken - met onmiskenbaar Franse invloeden - lijkt speciaal voor fijnproevers geschapen!

Met dit luxe verwen arrangement laten wij u kennismaken met 4 eilanden. U verblijft op de grote eilanden Guernsey en Jersey. We noemen ze vaak in één adem en scharen ze gemakshalve onder één noemer. Toch ze zijn onderling zeer verschillend qua sfeer en karakter. Guernsey heeft zo’n authentieke eiland-sfeer. Op Jersey heerst een meer mondiale sfeer. Het is een veelzijdig eiland met veel gezichten qua prachtige natuur.
De reis begint in Guernsey, in de hoofdstad St. Peter Port, een hartveroverend pittoresk stadje. Hier verblijft u in Old Government House Hotel & Spa, het enige 5-sterren hotel op het eiland. Dit hotel ligt vlakbij de haven en in het arrangement zijn uitstapjes naar de kleine eilanden Herm en Sark inbegrepen.
Als we Guernsey beschouwen als pittoresk, dan mogen we Sark zeker beschouwen als de overtreffende trap van pittoresk. Dat zult u onmiddellijk ervaren wanneer u voet op het eiland zet. Herm is een klein paradijsje, een oase van rust. Het eiland heeft een oppervlakte van 1 bij 3 km en is adembenemend mooi.
In Jersey logeert u in hotel The Atlantic. Een 4-sterren hotel van grote klasse op één van de mooiste plekken op het eiland. Hier maakt u kennis met de kwaliteiten van de chef in het hotelrestaurant Ocean dat al 10 jaar trotse bezitter is van een Michelin-ster.

Voor levensgenieters en fijnproevers prijzen overzicht
Vanuit Rotterdam vliegt u met Flybe/blue Islands naar Guernsey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Old Government House Hotel & Spa. Hier verblijft u 4 nachten op basis van logies/ontbijt.

Inbegrepen in uw arrangement is:
• 4 overnachtingen in een classic room
• uitgebreid Engels en continentaal ontbijt
• ferry retour naar Herm
• ferry retour naar Sark
• £ 25,- p.p. diner credit te besteden in het hotelrestaurant
• gin-tasting: een proeverij van 3 soorten gin en waarbij een durban lamb bunch chow wordt geserveerd. Bij boeking de gewenste dag reserveren.
• gebruik van de fitness, jacuzzi, sauna en stoombad
• 10% korting op een Spa-behandeling (tevoren reserveren is noodzakelijk)Op dag 5 vaart u per Condor Ferries van Guernsey naar Jersey. In Jersey wordt u opgewacht voor uw transfer naar Hotel Atlantic.

Inbegrepen in uw arrangement is:
• 3 overnachtingen in een golf view kamer
• Uitgebreid Engels en continentaal ontbijt
• afternoon tea op de dag van aankomst
• 1 x diner op een avond naar keuze (drankjes niet inbegrepen)
• gebruik van binnenzwembad, kleine fitnessruimte en sauna’s.


Terugreis: U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Jersey terug naar Rotterdam.

Vertrek: zaterdag


• vluchten per Flybe/Blue Islands naar Guernsey en terug vanaf Jersey gebaseerd op Y-klasse
• 4 overnachtingen op Guernsey in Old Government House Hotel & Spa op basis van logies/ontbijt
• overtocht per Condor Ferries
• 3 overnachtingen op Jersey in Hotel Atlantic op basis van logies/ontbijt
• transfer
• transfer Jersey haven-Hotel Atlantic (dag 5)
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 8)
• extra’s zoals omschreven in programma hierbovenbr


Indien u boekt vóór 31 maart 2018 maakt u kans op een upgrade naar een luxer kamertype, indien beschikbaar ten tijde van boeking.Als u alle tijd wilt nemen om van uw arrangement en het comfort van de luxe hotels wilt geniet, kunt u er ook voor kiezen om een verblijf van 2 weken te doen, waarbij u een week op beide eilanden doorbrengt. Behalve het aantal overnachtingen, blijft de inhoud van het arrangement gelijk. De overtocht per Condor maakt u dan op dag 8, op zaterdag.Onze lokale vertegenwoordiging is Engels sprekend. Per reservering ontvangt u van ons gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.
Terug naar begin Kanaaleilanden Terug naar begin


Sunair Vakanties B.V.
Raoul Wallenbergplein 27
2404 ND Alphen a/d Rijn

Telefoonnummer reserveringen:   0172-782050
     
E-mail:   kanaaleilanden@sunair.nl
 
Openingstijden afdeling reserveringen:
maandag t/m woensdag   09:00 - 18:00
donderdag en vrijdag   09:00 - 20:00
zaterdag   10:00 - 16:00
     

Terug naar begin Kanaaleilanden Terug naar begin
Sunair wereldsteden