Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden Kanaaleilanden
Type vakantie   
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
 
Stedentrips naar wereldsteden
Stedentrip Sunair
UPDATE DINSDAG 12 MEI

Gezien de buitengewone omstandigheden als gevolg van het Corona virus en de maatregelen die de regering eerder heeft genomen, schorten wij al onze reizen op, die thans geboekt zijn tot en met vertrekdatum 18 juni 2020 voor wat betreft onze stedentrips en tot en met 30 juni 2020 voor onze reizen naar de Kanaaleilanden.

Wij zullen zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u opnemen. Wij vragen uw begrip voor het feit dat dit door de drukte wat langer kan duren dan u normaal van ons gewend bent. Indien u voor 29 mei zou vertrekken, hebben wij u al in een eerder stadium geinformeerd. Heeft u deze e-mail niet ontvangen? U kunt ons dit per e-mail laten weten.

Wij kunnen ons voorstellen – gezien de afgekondigde regeringsmaatregelen - dat u vragen heeft indien u heeft geboekt voor een vertrekdatum na 18 juni. Wij verzoeken u vriendelijk ons hierover niet te bellen of te mailen, maar onze berichtgeving hieromtrent in de gaten te houden. Mocht u - om wat voor reden dan ook - daar niet op kunnen/willen wachten, dan zijn wij op dit moment helaas genoodzaakt om u onze reguliere annulering- en wijzigingskosten in rekening te brengen.

Wij doen ons best u te ontzorgen over uw reeds geboekte reis en bieden u de mogelijkheid om hier een later tijdstip alsnog van te genieten.

Blijft u ondertussen vooral kalm en gezond, zodat we met elkaar deze hindernis kunnen overwinnen.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Compleet aanbod
De stedentrips van Sunair zijn een uitgebalanceerde verzameling van alle populaire stedenbestemmingen. U heeft keuze uit 58 steden met bijna 600 hotels! Alle toppers zitten erbij: Barcelona, Parijs, Londen, Rome, Wenen, Praag, Boedapest, maar ook minder druk bezochte steden, zoals Hamburg en Riga.

Laat het gerust aan ons over
Het organiseren van zo'n stedenreis kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. In de loop der jaren is het 'Wereldsteden'-programma uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende en uitgebreide stedenreis-programma's van Nederland. De prijzen zijn uiterst scherp en alle hotels worden jaarlijks door ons gecontroleerd.
Daarbij is de keuze van vervoer enorm aangezien wij met vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen samenwerken die op onze bestemmingen vliegen. En met het uitgebreide aanbod aan extra's zoals excursies, avondjes uit en city cards maakt u uw arrangement helemaal compleet.

Denk aan steden, denk aan Sunair!

Boek nu