Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden Kanaaleilanden
Type vakantie   
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
 
Kanaaleilanden
Fly Vlm
Kanaaleilanden
Seizoen 2017. Vertrek vanaf 15 april 2017 op zaterdag rechtstreeks vanaf ROTTERDAM. Laatste terugvlucht op 2 september 2017.

Boek nu

Exotische mix van Britse traditie en Franse charme! De Kanaaleilanden, bestaande uit Jersey, Guernsey, Herm, Sark en Alderney lenen zich uitstekend om het actieve met het bourgondische te combineren. U vindt er leuke stadjes en dorpjes, interessante bezienswaardigheden, glooiende heuvels en woeste baaien met klifpaden, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. De keuken - met de Franse invloeden onmiskenbaar aanwezig - lijkt wel speciaal voor fijnproevers geschapen!

Sunair is onbetwist dé specialist
Voor deze niet alledaagse bestemming. Dat merkt u aan alles. Onze reizen zijn compleet verzorgd en het advies is uitstekend. Sunair werkt nauw samen met CityJet. Deze luchtvaartmaatschappij onderhoudt vanaf half april t/m begin september op zaterdag directe verbindingen vanaf Rotterdam naar Guernsey en Jersey. Maar liefst een keuze uit meer dan 40 hotels, appartementen, guesthouses, bungalows en campings. Maar ook met vele eiland combinatiereizen, o.a. De charme van 3 eilanden, Cliff & Town Experience, The Best of Both Worlds en de NIEUWE combinatiereis Voor Levensgenieters en Fijnproevers, heeft Sunair het grootste aanbod op de Nederlandse markt.

Compleet verzorgd en uitgebreide vervoerskeuze
Vervoer per vliegtuig of per eigen auto in combinatie met een bootovertocht. Het reserveren van losse accommodatie is ook mogelijk. Bovendien zijn de vluchten met CityJet uw transfer bij aankomst naar de eerste accommodatie of haven en bij vertrek vanaf de laatste accommodatie of haven inbegrepen. Bij Sunair weet u zeker dat u de Kanaaleilanden goed leert kennen en alles prima verzorgd !

Dominicus reisgids
Ter voorbereiding op uw reis ontvangt u per boeking een gratis Sunair/Dominicus reisgids. Geldt uitsluitend voor reserveringen inclusief vervoer.