Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden Kanaaleilanden
Type vakantie   
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
 
Kanaaleilanden
Blueislands
Kanaaleilanden
Seizoen 2014. Vertrek vanaf 1 maart 2014 op zaterdag, dinsdag en donderdag vanaf AMSTERDAM

Boek nu

Exotische mix van Britse traditie en Franse charme! De Kanaaleilanden, bestaande uit Jersey, Guernsey, Herm, Sark en Alderney lenen zich uitstekend om het actieve met het bourgondische te combineren. U vindt er leuke stadjes en dorpjes, interessante bezienswaardigheden, glooiende heuvels en woeste baaien met klifpaden, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. De keuken - met de Franse invloeden onmiskenbaar aanwezig - lijkt wel speciaal voor fijnproevers geschapen!

Sunair is onbetwist dé specialist
voor deze niet alledaagse bestemming. Dat merkt u aan alles. Onze reizen zijn compleet verzorgd en het advies is uitstekend. Sunair werkt nauw samen met Blue Islands. Deze luchtvaartmaatschappij onderhoudt vanaf begin maart 2014 op zaterdag, dinsdag en donderdag directe verbindingen vanaf Amsterdam naar Jersey en vliegt u, met een comfortabele korte overstap, naar Guernsey. Met maar liefst een keuze uit meer dan 50 hotels, appartementen, guesthouses en bungalows. Maar ook met vele eiland combinatiereizen, o.a. dé Island Hopper, Cliff & Town Experience en The Best of Both Worlds, heeft Sunair het grootste aanbod op de Nederlandse markt.

Compleet verzorgd en uitgebreide vervoerskeuze
Vervoer per vliegtuig of per eigen auto in combinatie met een bootovertocht. Het reserveren van losse accommodatie is ook mogelijk. Bovendien zijn de vluchten met Blue Islands uw transfer bij aankomst naar de eerste accommodatie of haven en bij vertrek vanaf de laatste accommodatie of haven inbegrepen. Bij Sunair weet u zeker dat u de Kanaaleilanden goed leert kennen en alles prima verzorgd !

Dominicus reisgids
Ter voorbereiding op uw reis ontvangt u per boeking een gratis Sunair/Dominicus reisgids. Geldt uitlsuitend voor reserveringen inclusief vervoer.