Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden KanaaleilandenStedentrip Napels

Zoek en boek
Aantal personen
 Volw.
 Kind.
(2-11)
 Baby's
Heenreis
17 Jul 2024 
Kalender
Terugreis
17 Jul 2024 
Kalender
Vervoer
vlieg trein boot eigen
anvrsgr
 
Wat is hot in Napels? Napels, eerst zien, dan sterven...
Winkelen Napels
Kerstshoppen in Napels
Wel eens een centrum vol met pittoreske steegjes gezien, sfeervol verlicht en badend in een romantische kerstsfeer? Napels lijkt rond kersttijd wel één grote kerstmarkt! Alles en iedereen leeft hier voor de kerst en iedereen geniet van deze heerlijke dagen. Pak het vliegtuig, kies voor Alitalia en ga naar Napels. U zult er geen spijt van krijgen!
Markten
In Napels zijn veel leuke marktjes te vinden. Langs veel Napolitaanse wegen staan kraampjes met diverse koopwaar. In de buurt van treinstation Garibaldi is een dagelijkse markt en op de Piazza degli Artisi is een dagelijkse markt voor kleding, huishoudmateriaal en stoffen.

Winkelen
In tegenstellingen tot vele andere steden in Italië staat Napels niet echt bekend als echte shoppingstad. Toch is er genoeg te shoppen rond de Via Toledo en de Via Chaia (vooral wat duurdere winkels).

In de steegjes zijn meer de speciaalzaken en werkplaatsjes te zien. Leuke oude traditie in de stad zijn de rijen straten die allemaal gespecialiseerd zijn in een bepaalde ambacht. Voor de Via San Gregorio Armeno is het bezoeken waard.